Roland GO:MIXER PRO

Pridané 18. 07. 2018, Autor: Roland

Používajte zvuk profesionálnej kvality a získajte viac fanúšikov, viac zobrazení a väčší záujem publika

Či už ste hudobník, vysielate podcasty alebo live videá, kvalita zvuku môže vašu produkciu zachrániť alebo položiť. Aj keď sú mikrofóny vášho smartfónu vhodné na bežné používanie, dojem na svojich poslucháčov urobíte len špičkovou kvalitou a profesionálnym zvukovým prejavom. Roland GO:MIXER PRO je najjednoduchší spôsob, akým môžu tvorcovia obsahu spájať a mixovať až deväť zvukových vstupov vrátane profesionálnych mikrofónov, gitary/basy a nástrojov s linkovým signálom. Jednoducho pripojte konektor, nastavte hlasitosť a zaznamenávajte. Výsledný stereo zvukový výstup sa odosiela priamo do smartfónu a je pripravený na nahrávanie a zdieľanie. Aby ste sa svojimi videami odlíšili, GO:MIXER PRO môžete používať s jedinečnými aplikáciami Roland pre smartfóny vrátane aplikácií 4XCAMERA a Virtual Stage Camera. GO:MIXER PRO je ideálne riešenie pre vytvorenie videa s profesionálnym zvukom pre sociálne siete a streamovanie naživo - vďaka nemu získate viac fanúšikov, viac zobrazení a väčší záujem publika.

*GO:MIXER PRO vysiela cez USB výstup stereo audio signál. Niektoré smartfóny so systémom Android však môžu tento vstupujúci zvuk automaticky konvertovať na mono.

  • Vreckový audio mix pre smartfóny
  • Rôzne vstupy – pripojte mikrofón, pripínací mikrofón, hudobné nástroje a prehrávače
  • Stereo 1/8-palcový vstupný mikrofónový mini konektor s napájaním (2,5 V) na pripojenie pripínacieho mikrofónu
  • Kombinovaný mikrofónový vstup podporuje XLR a 1/4-palcový konektor vybavený fantómovým napájaním (48 V)
  • Plug and play – môžete ho používať ihneď po vybalení
  • Dodáva sa s troma káblami vrátane kábla USB Type-C do konektora USB Micro-B pre zariadenia so systémom iOS a Android
  • Napájanie zo smartfónu alebo batérie – možnosť použitia 4 alkalických batérií (AAA, LR03), aby sa nevybíjala batéria smartfónu
  • Funkcia Center Cancel pre zníženie hlasitosti vopred nahraných vokálov (výsledky sa líšia v závislosti od pôvodnej nahrávky)
  • Funkciou Loop Back možno ovládať, či sa sprievodná stopa zo smartfónu nahráva do smartfónu spolu s vaším hlasom
  • Možnosť používania ako audio rozhrania s DAW aplikáciami pre smartfóny alebo tablety
  • Vytvárajte jedinečné hudobné videá s rozdelenou obrazovkou pomocou aplikácie Roland 4XCAMERA pre iOS a Android
  • Meňte pozadie videí pomocou aplikácie Roland Virtual Stage Camera pre iOS

 

Základom skvelej hudby je skvelý zvuk

Pravdepodobne sa vám už stalo, že ste pri nahrávaní vlastnej hudby ostali sklamaní zo zvuku. GO:MIXER PRO poskytuje čistý stereo signál bez šumu v pozadí, ktorý by mohol skladbu úplne pokaziť. Ak hudbu hráte so spoluhráčmi, môžete pomocou špeciálnych vstupov súčasne zaznamenať tri rôzne nástroje, napríklad klávesy, gitaru/basu a vokály, a upraviť ich hlasitosť, čo sa dokonale hodí na nahrávanie demonahrávok alebo skúšok.

 

 

 

 

Špičkové vokály – profesionálny výsledok

Vokalistom umožňuje GO:MIXER PRO jednoducho vytvárať videá, v ktorých môžu spievať do obľúbených skladieb v smartfóne. Pomocou funkcie Center Cancel môžete znížiť hlasitosť hlavného vokálu v prehrávanej skladbe*, a vytvoriť tak priestor pre váš vlastný vokál. Môžete dokonca pripojiť profesionálny elektretový kondenzátorový mikrofón** a nahrávať vokály v štúdiovej kvalite.

*Výsledky sa líšia v závislosti od toho, ako je skladba zmixovaná.
**Pre fantómové napájanie zariadenia iPhone/iPad je potrebné napájanie pomocou batérie.

 

 

 

Streamujte vaše vystúpenia naživo

Smartfóny a sociálne siete výrazne spopularizovali a zjednodušili streamovanie naživo. Ak však používate hudobné nástroje alebo jednoducho chcete dosiahnuť zvuk vysokej kvality, narazíte na obmedzenia mikrofónu v smartfóne. GO:MIXER PRO je vybavený viacerými vstupmi na vyvážený a skvelo znejúci mix. A keďže nevyužíva batériu smartfónu, streamovať môžete dlhšie. V závislosti od podmienok dokáže GO:MIXER PRO fungovať s jednou AA batériou vyše štyri hodiny.

 

 

 

Dokonalý partner na vytváranie hudobných videí so 4 obrazovkami pomocou aplikácie 4XCAMERA

Aplikácia Roland 4XCAMERA dokáže skombinovať štyri samostatné vystúpenia do jediného videa s rozdelenými obrazovkami, v ktorom môžete ukázať svoje multi-inštrumentálne schopnosti. Bezplatná verzia aplikácie 4XCAMERA pre systém iOS a Android dokáže zaznamenať a skombinovať dve vystúpenia pre video s dvoma obrazovkami. Majitelia GO:MIXER PRO môžu využívať aktualizovanú verziu aplikácie 4XCAMERA na nahrávanie videí so štyrmi obrazovkami (2 x 2), pričom na každej z nich môže byť samostatný záznam vokálov alebo nástrojov.

 

Nahrajte video a vydajte sa na svetové turné s aplikáciou Virtual Stage Camera

Roland Virtual Stage Camera je bezplatná aplikácia pre systém iOS, pomocou ktorej môžete v reálnom čase počas snímania nahradiť pozadie vášho videa akýmkoľvek filmovým záznamom alebo fotografiami zo smartfónu. Môžete si tak zahrať s obľúbenou kapelou alebo byť prvou osobou, ktorá si zahrá koncert vo vesmíre. Pomocou aplikácie Virtual Stage Camera môžete v reálnom čase jednoducho vytvoriť video s modrým alebo zeleným pozadím, a pôvodné pozadie potom nahradiť novým a zaujímavejším pozadím. Po vytvorení videa s modrou alebo zelenou obrazovkou preneste súbor do editovacieho softvéru s funkciou vkladania obsahu, ako je napríklad Apple iMovie, a dajte vašej produkcii novú úroveň.

 

Jednoduchý záznam živých vystúpení doma, v malom klube alebo vonku

GO:MIXER PRO funguje ako mobilný audio mix pre malé koncerty alebo večierky. Je vybavený viacerými vstupmi, funguje na batérie a má kompaktné rozmery. Stačí vám už len prenosný zosilňovať a nejaké nástroje a máte kompletnú zostavu na menšie vystúpenie. Ak pridáte ďalších hudobníkov, môžete začať improvizovať spolu s klávesmi basou, gitarou alebo vokálmi, alebo si môžete len spievať spolu s obľúbenými skladbami zo smartfónu.

Vytvárajte originálnu hudbu pomocou smartfónu alebo tabletu

Ak komponujete alebo produkujete originálne skladby pomocou smartfónu alebo tabletu, GO:MIXER PRO je pre vás ideálnym partnerom. Pri použití s aplikáciami na tvorbu hudby, akou je napríklad Apple Garage Band, môžete nahrávať vokály a zároveň počúvať sprievodnú stopu cez zariadenie. Ak vypnete funkciu Loopback, nahrajú sa len vokály a sprievodná zvuková stopa v zariadení bude fungovať len ako sprievod.